Stressless E600 Longseat

Superbekväm schäslong med ErgoApadpt - ett patenterat system med rörlig sits för bästa följsamhet och komfort. Finns i både tyg och läder.

Ord. pris 24 190 kr Ditt pris 22 690 kr
Beställningsvara 6-7 veckor
SKU
Stressless E600 Longseat
Mer information
Varumärke Stressless by Ekornes
Extra info Anpassa själv
Bredd 101 cm
Höjd 83 cm
Djup 188 cm
Sitthöjd 46 cm
Montering Omonterad
Skötselråd Läder bör inte placeras i direkt solljus då det kan blekna. Vi rekommenderar att behandla med Leather Clean & Protect 2-3 ggr/år. Dammsug ofta mellan dynorna!
Läs mer», Tyg bör inte placeras i direkt solljus då det kan blekna. Vi rekommenderar att behandla med Textile Clean & Protect 2-3 ggr/år eller vid behov. Dammsug ofta mellan dynorna! Vid fläckborttagning rekommenderas Stain Remover från Leather Master.
Visa alla produkter från Stressless by Ekornes

Stressless Emma E600 Longseat

  • Modern design
  • ErgoAdapt™
  • Norskt hantverk

Du kommer knappt tro att det är sant när du sätter dig i en Stressless E600 för första gången. Komforten är något utöver det vanliga och den tidlösa men samtidigt moderna designen gör att schäslongen passar in i de flesta hem. När du sätter dig i soffan vippar sitsen och ryggstödet på ett bekvämt sätt och soffan följer just Din kropp, även när du ligger ner. 

Ryggplymåerna finns att få i två varianter (se bild ovan):

  • Soft - En mjukare kudde som är något plattare än den klassiska.
  • Classic - Den klassiska ryggdynan med fastare stoppning och synliga sömmar.

ErgoAdapt™

Med det inbyggda ErgoAdapt™-systemet i Stressless® kan varje
situation bli till en avslappnande och unik komfortupplevelse.
Vipp-funktionen i sittdynan gör att soffan automatiskt anpassar sig efter kroppen så att
du sjunker behagligt ned i den mjuka dynan. Nackstödet justeras enkelt med ett lätt
grepp och ger dig en ännu bättre sittupplevelse.LongSeat har ett eget specialanpassat nackstöd med samma innovativa funktioner. Här är det bara att njuta.


Från utgångsläge till vippat läge – Direkt när du sätter dig vippar ErgoAdapt™-systemets sits
automatiskt ned till perfekt sittvinkel. Detta säkerställer att du alltid har optimal komfort och stöd.
Ligg plant, ingen lutning – När du lägger dig ned i soffan ligger dynan helt plant så att du får en
utsökt känsla av komfort. Samtidigt kan du utnyttja sitsen till fullo.
LongSeat – Dynan intar automatiskt den lutning som krävs för en bra sittvinkel när du sätter dig, samtidigt som den ger perfekt stöd för fötterna. När du föredrar att ligga ner förblir dynan plan.

Läs mer om de fyra olika kvalitéer av läder du kan välja bland:
Batick
Batick är ett behandlat, genomfärgat möbelläder med struktur, där de flesta naturliga märken och skador har avlägsnats. Batick kan ha en färgeffekt i två nyanser för att skapa ett liv i ytan. Batick har god ljusäkthet, men färgförändringar uppstår med tiden till följd av användning och ljuspåverkan. Ett skyddande lackskikt underlättar rengöringen. Enkel rengöring, goda användningsegenskaper och fördelaktigt pris gör Batick till ett bra val.

Cori
Cori är ett behandlat, genomfärgat möbelläder med struktur. Cori är något tjockare och har en mer framträdande struktur än Batick. De flesta naturliga märken och skador har avlägsnats. Cori har en glans som ger djup och karaktär åt ytan. Vissa färger har en färgeffekt i två nyanser/tvåtonseffekt. Ett skyddande lackskikt underlättar rengöringen. Cori är ett bra val för dig som vill ha ett läder med goda användningsegenskaper, kraftig struktur och ett exklusivt utseende.

Paloma
Paloma är ett lättare behandlat möbelläder med en struktur som jämnar ut en del av lädrets naturliga struktur. Emellanåt kan strukturen i Paloma variera på olika delar av möbeln och det kan även förekomma mindre färgnyanser i lädret. Märken efter skador, ärr och insektsbett är naturliga och finns på Paloma. Ett tunt lackskikt ger Paloma ett visst skydd och underlättar rengöringen, men Paloma har inte samma slitstyrka och skydd som Batick och Classic. Med den mjuka, naturliga och behagliga känslan är Paloma ett mycket populärt alternativ.

Noblesse
Noblesse är Ekornes mest exklusiva lädertyp, men också den mest känsliga. Noblesse är ett fullnarvat semianilin möbelläder med naturlig struktur och kan ha mindre färgnyanser samt vissa märken efter sår och skador. Detta är karakteristiskt för ett så naturligt material som Noblesse. En mycket lätt ytbehandling ger ett visst skydd, men Noblesse absorberar lätt fukt och är extra känsligt för slitage, värme, solljus, fläckar och svett. Detta innebär krav på större försiktighet vid användning, och större sårbarhet för påverkan av direkt kontakt med människans hud (särskilt från nacke/hår och händer). Noblesse har den mjukhet och lyster som kännetecknar ett förstklassigt möbelläder. Olika struktur på olika delar av möbeln är naturligt för Noblesse och är ett kännetecken för läder av högsta kvalitet.
Fler produkter du kan vara intresserad av