Tempur Promise Box ramsäng

15 495 kr
Beställningsvara 5-6 veckor
SKU
Tempur Promise ramsäng
Mer information
Varumärke Tempur
Extra info Flera färger & varianter
Stil Tidlöst
Längd 200 cm
Montering Omonterad
Skötselråd Använd Bed Conditioner Kit - ett komplett kit för skötsel/fläckborttagning av bädd och resårmadrass. Feather/Down wash är ett effektivt duntvättmedel för maskintvätt som bevarar stoppningens egenskaper. För dun och fjäder.
Visa alla produkter från Tempur

Tempur Promise Box ramsäng

  • Hel bäddmadrass även på större storlekar
  • Maximerad tryckavlastning
  • 10 års garanti

När du lägger dig i en Promise-säng från Tempur får du tack vare det unika stödet en sovupplevelse utöver det vanliga. Med öppen cellstruktur i madrassen absorberas och fördelas din kroppsvikt och ger dig maximal tryckavlastning oavsett hur du ligger i sängen. 

Promise är även snygg och stilren och passar in i alla sovrum då det finns sju härliga tyger att välja bland. Sängbenen säljes separat så att du själv kan välja de som passar bäst hemma hos dig. Sängbotten har en insydd madrass och en elegant sömnad med intag som gör att den ser ut att vara delad. Den ger ett intryck av att vara en designad genomtänkt helhet ner i minsta detalj, utformad för ett modernt hem.

Bäddmadrassen går att få i tre olika känslor; Original, Cloud och Sensation. De har alla avtagbart skydd som går att tvätta i 60 grader.

Original är madrassen för dig som önskar en fastare Tempurkänsla skapat av teknik framtagen av Nasa som tar bort all tryck mot kroppen och ger dig det stödet du behöver för att vakna utvilad och rofylld varje morgon.

För dig som vill ha en mjukare känsla av att nästan sväva på moln finns Cloud - en madrass uppbyggd av Tempur ES-material (extra soft) som är betydligt mjukare än Original-madrassen utan att ge avkall på stödet och komforten Tempur blivit kända för.

Vill man istället ha resårkänsla i sin madrass ska man välja Sensation. I madrassen finns istället för fjädrar konkaver av tempurmaterial med luftrum emellan för skapa mer studs i sängen, för att efterlikna känslan av en fjädersäng. Även bäddmadrassen är mycket mjukare och studsigare än cloud/original. Mer likt ”memory foam” i känslan snarare än Tempurkänslan.

Fler produkter du kan vara intresserad av