Claire 3-sitssoffa

Claire 3-sitssoffa

Stressless YOU Julia 3-s

27 510,00 kr
Beställningsvara 5-6 veckor
SKU
Stressless YOU Julia-3sits
Mer information
Varumärke Stressless YOU
Extra info Anpassa själv
Bredd 217 cm
Höjd 82 cm
Djup 88 cm
Sitthöjd 44 cm
Montering Omonterad
Skötselråd Läder bör inte placeras i direkt solljus då det kan blekna. Vi rekommenderar att behandla med Leather Clean & Protect 2-3 ggr/år. Dammsug ofta mellan dynorna!

Stressless YOU Julia 3-sits låg

  • BalanceAdapt*
  • Skandinavisk design
  • Sittriktig med hög komfort

Stressless YOU Julia i läder ingår i en ny kollektion från Stressless framtagen för dig som vill ha kvalitet och komfort i kombination med utsökt design. Med sina rena skandinaviska former och stilrena design erbjuder Stressless YOU en ny sittupplevelse med den sedvanliga Stressless-komforten. 

Det moderna underredet går att få i antingen skinande aluminium eller i ett av åtta olika träslag. 

Tillval: 

  • Long Seat - En extra pall som förlänger soffan som en lös divan som även fungerar utmärkt som fotpall.
  • Nackstöd: Förhöj komforten med en nackkudde för extra stöd.


*Det nya innovativa BalanceAdapt-systemet justerar sitsens vinkel efter dina rörelser. BalanceAdapt-systemet aktiveras automatiskt av din kroppsvikt. I Stressless YOU-soffor kan varje sits justeras individuellt. Det behövs inga inställningar eller justeringar för att BalanceAdapt-systemet ska fungera. Det finns inga spakar eller handtag. 

Välj mellan tre olika kvalitéer av läder:

Batick:
Batick är ett behandlat, genomfärgat möbelläder med struktur, där de flesta naturliga märken och skador har avlägsnats. Batick kan ha en färgeffekt i två nyanser för att skapa ett liv i ytan. Batick har god ljusäkthet, men färgförändringar uppstår med tiden till följd av användning och ljuspåverkan. Ett skyddande lackskikt underlättar rengöringen. Enkel rengöring, goda användningsegenskaper och fördelaktigt pris gör Batick till ett bra val.

Paloma:
Paloma är ett lättare behandlat möbelläder med en struktur som jämnar ut en del av lädrets naturliga struktur. Emellanåt kan strukturen i Paloma variera på olika delar av möbeln och det kan även förekomma mindre färgnyanser i lädret. Märken efter skador, ärr och insektsbett är naturliga och finns på Paloma. Ett tunt lackskikt ger Paloma ett visst skydd och underlättar rengöringen, men Paloma har inte samma slitstyrka och skydd som Batick och Classic. Med den mjuka, naturliga och behagliga känslan är Paloma ett
mycket populärt alternativ.

Noblesse:
Noblesse är Ekornes mest exklusiva lädertyp, men också denmest känsliga. Noblesse är ett fullnarvat semianilin möbelläder med naturlig struktur och kan ha mindre färgnyanser samt vissa märken efter sår och skador. Detta är karakteristiskt för ett så naturligt material som Noblesse. En mycket lätt ytbehandling ger ett visst skydd, men Noblesse absorberar lätt fukt och är extra känsligt för slitage, värme, solljus, fläckar och svett. Detta innebär krav på större försiktighet vid användning, och större sårbarhet för påverkan av direkt kontakt med människans hud (särskilt från nacke/hår och händer). Noblesse har den mjukhet och lyster som kännetecknar ett förstklassigt möbelläder. Olika struktur på olika delar av möbeln är naturligt för Noblesse och är ett kännetecken för läder av högsta kvalitet.
Fler produkter du kan vara intresserad av