Claire 3-sitssoffa

Claire 3-sitssoffa

Stressless E200

33 200,00 kr
Beställningsvara 5-6 veckor
SKU
ESAE200
Mer information
Varumärke Stressless by Ekornes
Färg Grå
Bredd 238 cm
Höjd 73 cm
Djup 96 cm
Montering Delvis monterad
Skötselråd Läder bör inte placeras i direkt solljus då det kan blekna. Vi rekommenderar att behandla med Leather Clean & Protect 2-3 ggr/år. Dammsug ofta mellan dynorna!

Stressless E200

  • ErgoAdapt®
  • Äkta läder
  • Oslagbar komfort

Stressless E200 är otroligt vacker och mer bekväm än du kan tänka dig - helt enkelt fantastisk. Förutom den design och kvalitet som Stressless-soffor är kända för, är E200 också utrustad med det Stressless-patenterade ErgoAdapt®-systemet. ErgoAdapt är utvecklat av Stressless och låter sofforna luta sig automatiskt när du sätter dig ner för att ge kroppen en perfekt sittposition. Det smarta med ErgoAdapt är att om du föredrar att ligga ner på soffan höjs dynan automatiskt till en platt position för att ge kroppen en perfekt position. Rena linjer och klassiska proportioner gör E200 till det solklara valet för dem som vill ha det bästa av modern skandinavisk design.

De mjuka ryggkuddarna är fyllda med en blandning av skum och dun som matchar din kropp och ger bra stöd när du sitter på soffan. Som alltid, med all dun, måste dessa kuddar skakas/puffas regelbundet.

Fler produkter du kan vara intresserad av