Stressless Aura LegComfort

Stressless Aura LegComfort

Stressless Aura Office

Stressless Aura Office

Stressless Aura Classic

En slank, modern snurrfåtölj med oslagbar komfort.

16 700,00 kr
Beställningsvara 5-6 veckor
SKU
Stressless Aura Classic
Mer information
Varumärke Stressless by Ekornes
Extra info Anpassa själv
Bredd S: 72 cm | M: 77 cm | L: 85 cm
Höjd S: 104 cm | M: 110 cm | L: 110 cm
Djup S: 81 cm | M: 81 cm | L: 86 cm
Sitthöjd S: 43 cm | M: 44 cm | L: 47 cm
Montering Omonterad
Skötselråd Läder bör inte placeras i direkt solljus då det kan blekna. Vi rekommenderar att behandla med Leather Clean & Protect 2-3 ggr/år. Dammsug ofta mellan dynorna!

Stressless Aura Classic

  • Äkta läder, massivt trä
  • Följsamt fällbar rygg
  • Högsta komfort och kvalitet

Aura är en otroligt bekväm snurrfåtölj i högkvalitativt läder och massivt trä. Med rena, moderna linjer är Aura självklar i de flesta hem. Ryggstödet fäller du med ett lätt tryck bakåt medan den mjuka sitsen skjuts framåt så att kroppen ligger så ergonomiskt korrekt som möjligt. Köp till en fotpall för maximal avkoppling!

Välj mellan tre olika kvalitéer av läder:

Batick:
Batick är ett behandlat, genomfärgat möbelläder med struktur, där de flesta naturliga märken och skador har avlägsnats. Batick kan ha en färgeffekt i två nyanser för att skapa ett liv i ytan. Batick har god ljusäkthet, men färgförändringar uppstår med tiden till följd av användning och ljuspåverkan. Ett skyddande lackskikt underlättar rengöringen. Enkel rengöring, goda användningsegenskaper och fördelaktigt pris gör Batick till ett bra val.

Paloma:
Paloma är ett lättare behandlat möbelläder med en struktur som jämnar ut en del av lädrets naturliga struktur. Emellanåt kan strukturen i Paloma variera på olika delar av möbeln och det kan även förekomma mindre färgnyanser i lädret. Märken efter skador, ärr och insektsbett är naturliga och finns på Paloma. Ett tunt lackskikt ger Paloma ett visst skydd och underlättar rengöringen, men Paloma har inte samma slitstyrka och skydd som Batick och Classic. Med den mjuka, naturliga och behagliga känslan är Paloma ett
mycket populärt alternativ.

Noblesse:
Noblesse är Ekornes mest exklusiva lädertyp, men också denmest känsliga. Noblesse är ett fullnarvat semianilin möbelläder med naturlig struktur och kan ha mindre färgnyanser samt vissa märken efter sår och skador. Detta är karakteristiskt för ett så naturligt material som Noblesse. En mycket lätt ytbehandling ger ett visst skydd, men Noblesse absorberar lätt fukt och är extra känsligt för slitage, värme, solljus, fläckar och svett. Detta innebär krav på större försiktighet vid användning, och större sårbarhet för påverkan av direkt kontakt med människans hud (särskilt från nacke/hår och händer). Noblesse har den mjukhet och lyster som kännetecknar ett förstklassigt möbelläder. Olika struktur på olika delar av möbeln är naturligt för Noblesse och är ett kännetecken för läder av högsta kvalitet.
Fler produkter du kan vara intresserad av