Airbreeze ställbar

En ställbar säng med skön komfort och modern teknik.

24 985 kr
Beställningsvara 3-4 veckor (förutsatt att produkten finns i lager hos leverantören)
SKU
AIRBREEZE-ST
Finns att se i butik
Ja
Mer information
Finns att se i butik Ja
Varumärke AirBreeze
Extra info Flera färger & varianter
Stil Skandinaviskt, Tidlöst
Montering Delvis monterat
Skötselråd Använd Bed Conditioner Kit - ett komplett kit för skötsel/fläckborttagning av bädd och resårmadrass. Feather/Down wash är ett effektivt duntvättmedel för maskintvätt som bevarar stoppningens egenskaper. För dun och fjäder.
Visa alla produkter från AirBreeze

Airbreeze Ställbar

(Priset är inklusive bäddmadrass AirBreeze och sängben Design 12 cm.)

En ställbar säng med skön komfort och modern teknik. Med reglerbara leder i huvud- och fotände kan du anpassa din säng efter dina önskemål. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre möblerbara färger. Beige, Ljusgrå och Svart.

I AirBreeze ställbara säng är det de olika lager av material som tillsammans justerar komforten och gör den följsam mot din kropp. Underdelen, AirBase, med en 5 zoners funktion följer kroppens former och den övre delen, AirFeel, genom sina tryckavlastande och ventilerande egenskaper.

Sängen finns i storlekarna 90 och 105 cm och standardstorleken 90 finns även i längden 210 cm. Till din ställbara säng ingår det även en multificka för förvaring av handkontroll och ex glasögon eller annat som du behöver ha nära till hands.

Sängen styr du smidigt med den trådlösa handkontrollen. Den sofistikerade motorn är nästan helt ljudlös och formar med mjuka rörelser sängen till precis det läge som passar dig.

Till AirBreeze sängar finns gavlar och ben med olika stilar att välja mellan som ger möjlighet till att skapa ett välkomponerat sovrum.

AirBreeze - En helt ny nivå av sovkomfort!

För ett bra sängklimat är rätt temperatur och fuktreglering ett måste. Du får en utvilande sömn som lösgör spänningar och ger ny energi.

Tack vare den unika kombinationen av banbrytande teknologi och högkvalitativa material så når AirBreeze produkter en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort.

Avlastande support

- Sängen har flera komfortzoner som mjukare axelparti och fastare höftparti. Det gör att sängen formar sig efter kroppen och ger stöd på rätt ställen.

Naturlig rörelsefrihet

- Materialen i sängen både anpassar och återhämtar sig snabbt vilket underlättar de naturliga rörelserna under sömnen.

Behagligt sovklimat

- Perforeringar och kanaler i alla sängens mjuka delar bidrar till ett torrare och svalare sovklimat.

En säng som andas

Tack vare alla de kanaler och perforeringar som finns i materialet, ges luften möjlighet att förflytta sig. Detta bidrar även till att fukten går ur sängen och det blir ett behagligt sovklimat. Även materialet kring bäddmadrassen har en specialvävd struktur i kanaler så att sängens ventilationsförmåga når hela vägen mot din kropp

Fler produkter du kan vara intresserad av