Airbreeze Kontinentalsäng

Airbreeze Kontinentalsäng

Djup, utvilande sömn är avgörande för att kunna leva ett fullt liv. Detta är centralt också för AirBreeze.

20 990 kr
Beställningsvara 3-4 veckor (förutsatt att produkten finns i lager hos leverantören)
SKU
AIR-BREEZE-KONT
Finns att se i butik
Ja
Mer information
Finns att se i butik Ja
Varumärke AirBreeze
Stil Skandinaviskt, Tidlöst
Skötselråd Använd Bed Conditioner Kit - ett komplett kit för skötsel/fläckborttagning av bädd och resårmadrass. Feather/Down wash är ett effektivt duntvättmedel för maskintvätt som bevarar stoppningens egenskaper. För dun och fjäder.
Visa alla produkter från AirBreeze

Airbreeze Kontinentalsäng

(Priset är inklusive bäddmadrass AirBreeze och sängben Design 12cm samt mittben.)

En sängmodell som ger ett mer komplett möbeluttryck och utökad tryckavlastning genom komfortdelen i underbädden. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre färgställningar.

AirBreeze Kontinentalsäng finns i storlekar mellan 120-210 cm och standardstorleken 180 finns även i längden 210. AirBreeze har inga komfortval utan det är sängens olika lager som justerar komforten och som gör den följsam mot din kropp. Underdelen AirBase med en 5 zoners funktion för att följa kroppens former och överdelen AirFeel med en tryckavlastande och ventilerande egenskap.

Till AirBreeze sängar finns gavlar och ben med olika stilar att välja mellan som ger möjlighet till att skapa ett välkomponerat sovrum.

AirBreeze - En helt ny nivå av sovkomfort!

För ett bra sängklimat är rätt temperatur och fuktreglering ett måste. Du får en utvilande sömn som lösgör spänningar och ger ny energi.

Tack vare den unika kombinationen av banbrytande teknologi och högkvalitativa material så når AirBreeze produkter en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort.

Avlastande support

- Sängen har flera komfortzoner som mjukare axelparti och fastare höftparti. Det gör att sängen formar sig efter kroppen och ger stöd på rätt ställen.

Naturlig rörelsefrihet

- Materialen i sängen både anpassar och återhämtar sig snabbt vilket underlättar de naturliga rörelserna under sömnen.

Behagligt sovklimat

- Perforeringar och kanaler i alla sängens mjuka delar bidrar till ett torrare och svalare sovklimat.

En säng som andas

Tack vare alla de kanaler och perforeringar som finns i materialet, ges luften möjlighet att förflytta sig. Detta bidrar även till att fukten går ur sängen och det blir ett behagligt sovklimat. Även materialet kring bäddmadrassen har en specialvävd struktur i kanaler så att sängens ventilationsförmåga når hela vägen mot din kropp

Fler produkter du kan vara intresserad av