Elite Bäddmadrass Classic

Classic är vår högkvalitativa bäddmadrass som är uppbyggd på en profilerad softfoam

2 995 kr
Beställningsvara 5-7 veckor
SKU
ELITE.CLASSIC
Mer information
Varumärke Elite Sängar
Stil Tidlöst
Skötselråd Använd Bed Conditioner Kit - ett komplett kit för skötsel/fläckborttagning av bädd och resårmadrass. Feather/Down wash är ett effektivt duntvättmedel för maskintvätt som bevarar stoppningens egenskaper. För dun och fjäder.
Visa alla produkter från Elite Sängar

Classic är vår högkvalitativa bäddmadrass som är uppbyggd på en profilerad softfoam. Madrassen är utvecklad för att ge en stabil och mycket komfortabel känsla. Fodralets främsta komponent är vår specialfiber. Den ger en överlägsen mjukhet på ytan samtidigt som den arbetar för din sovrumsmiljö i det tysta.

Om Smartfiber:

Hemligheten bakom våra bäddmadrassers fantastiska egenskaper stavas Smartfiber. Många års forskning ligger bakom denna fibers unika egenskaper. Genom att materialet byggs upp av en naturlig kolfiberbaserad fiber skapar man ett otroligt mjukt ytmaterial som driver bort kondens från kroppen och håller kroppen torr. Med en jämnt tempererad kropp minskar du nattrörelserna avsevärt och höjer kvalitén på din välbehövliga djupsömn. Bortsett från att du får en sömnupplevelse utöver det vanliga ger det praktiska fördelar i form av ett material som förebygger damm och kvalster. Medan du sover arbetar materialet i det tysta för att rena din sovrumsluft och skapa en behaglig miljö.
Eftersom Smartfibrerna är spänstiga och behåller sin naturliga struktur har man skapat ett miljövänligt alternativ som håller vad det lovar, tvätt efter tvätt.

Finns att beställa i andra storlekar, vänligen kontakta butiken för mer information.