Varumärken - Scapa Inter

Scapa logo

Scapa Inter AB

MÅLANDS MÖRKA SKOGAR ÄR VÅRT URSPRUNG. HÄR HÄMTAR VI VÅR INSPIRATION, KUNSKAP OCH TRADITION. I ALVESTA, MITT I SMÅLAND, TILLVERKAR VI VÅRA SÄNGAR MED STOR NOGGRANNHET OCH MED ETT GENUINT HANTVERKSKUNNANDE SOM GRUND.
Redan 1959 lades grunden till det som idag är Scapa Inter AB. Våra nuvarande produkter är nyutvecklade under det senaste året, men det bygger på en kunskap och kompetens om material, komfort och produktion som vi har byggt upp och förädlat under en lång tid.

SOFFAN – PLATSEN FÖR AVKOPPLING OCH NÖJE.
Det finns inga genvägar till en bra soffa. Materialval i kombination med hantverkarens skicklighet ger dig din soffa. Vissa vill ha design, andra vill ha komfort och en tredje prioriterar kvalitet. Vi försöker varje dag kombinerar dessa 3 faktorer för att skapa den bästa soffan. För att möta kundens specifika behov erbjuder vi över 30 soffmodeller i närmre 200 tygval.

EN SÄNG ATT SOVA I.
Vi skapar sängar och huvudgavlar i olika modeller med olika karaktär. De är av hög kvalité med insikten att sovrummet är en plats för hela livet – för vardag och fest. I våra sängar kan du se en bra film eller klämma en deckare med bibehållen bekvämlighet. Men framför allt är det en plats för kärlek, sömn och sköna drömmar.

STOLT, SMART OCH INSPIRERANDE
Scapa är idag till största delen ägd av en familj. Företaget har karaktären av ett familjeföretag och vi försöker hela tiden lyfta fram styrkorna i det konceptet. Konceptet består av korta beslutsvägar kombinerat med långsiktighet och uthållighet i strategin. Ägandeskapet ger en passion och företagandet blir en livsstil. Våra ledord är ”Stolt, Smart och Inspirerande”.

Till Scapas hemsida

Alla produkter från Scapa Inter
 1. Manchester 2,5 maxi vänster
  Manchester 2,5 maxi vänster
  Ord. pris 15 540 kr Ditt pris 12 995 kr
 2. Glasgow hörnsoffa med divan
  Glasgow hörnsoffa med divan
  Finns i 8 färger
  Ord. pris 15270
  12 995 kr
 3. Howard 3-sitssoffa
  Howard 3-sitssoffa
  Anpassa själv
  Ord. pris 10770
  8 795 kr
 4. Simone fåtölj
  Simone fåtölj
  Anpassa själv
  Ord. pris 3995
  3 380 kr
 5. Metro hörnsoffa med divan
  Metro hörnsoffa med divan
  Anpassa själv
  Ord. pris 22920
  17 595 kr
 6. Comet fåtölj
  Comet fåtölj
  Anpassa själv
  Ord. pris 4795
  3 355 kr