Stolar

Stolar - Stilrena och klassiska stolar till matrummet

Köket är en av de viktigaste rummen i ett hus och en plats där vi spenderar mycket tid under vårt dygn. Därav är det viktigt att möblerna i detta rum passar bra tillsammans samt att de är ergo ...nomiska.

En stol i köket eller matrummet har många krav att uppfylla. Den ska vara bekväm att sitta på, hålla för många måltidssittningar och vara estetiskt tilltalande

Hos oss på Nilssons Möbler hittar du köksstolar och matrumsstolar i flera olika utföranden. Vi har brett sortiment av alla slags stolar du kan tänka dig. Allt ifrån enklare modeller till abstrakta former för att ge ditt kök extra karaktär. Välj bland tidlösa klassiker eller mer trendiga stolar efter eget tycke och smak.

Vi har stolar i ett flertal olika materialer du kan välja. Allt från plast och trä till metall. Var och en av dess har sin plats i ett kök men det viktigaste är att du väljer något du trivs med och tycker om.

Om du vill spara tid och energi erbjuder vi även färdiga matgrupper med matchande bord och stolar för fyra till sex personer. Att ha stolar som matchar med ditt bord kommer göra stor skillnad design samt färgmässigt.

För dig som är ute efter stolar som inte ska vara vid ett matbord så har vi ett flertal alternativ. Vi har även köksbänkar och barstolar i vårt sortiment för att du ska kunna bredda dina vyer inom köksinredning.

Skötsel är något vi rekommenderar för alla dina möbler, detta gör att de kommer hålla längre och bibehålla sin fräschhet. Skötselmässigt för stolar med lackade träytor är det rekommenderat att använda sig av Furniture Polish för att polera dessa ytor, detta resulterar i att lacken blir skyddad och behåller sin glansiga yta.

Välkommen in i vår fysiska butik i Svedala för att provsitta och få en bättre inblick i hur stolen skulle se ut i ditt kök.

View as Tabell Lista

Artiklar 1-25 av 189

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Adele Stol
  Adele Stol
  Finns i flera färger
  Rowico
  1 995 kr
 2. Bänk 6220
  Bänk 6220
  Flera varianter
  Hjort Knudsen
  4 995 kr
 3. Bea stol blå
  Bea stol blå
  Flera varianter
  Rowico
  1 795 kr
 4. Bea stol ljusgrå
  Bea stol ljusgrå
  Flera varianter
  Rowico
  1 795 kr
 5. Bea stol mörkgrå
  Bea stol mörkgrå
  Flera varianter
  Rowico
  1 795 kr
 6. Birka Stol
  Birka Stol
  Finns i flera färger
  Torkelson
  1 210 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 1-25 av 189

Page
per sida
Fallande ordning