Manchester hörnsoffa med divan

Efter en lång dag vill man kunna koppla av i en skön soffa med gott om plats för alla.
Ord. pris
22145
17 495 kr
Beställningsvara 7-8 veckor
SKU
Manchester hörnsoffa med divan
Mer information
Ord. pris 22145
Varumärke Scapa
Stil Tidlöst
Längd 276/346 cm
Djup 94 cm
Höjd 94 cm
Sitthöjd 48 cm
Sittdjup 57 cm
Montering Omonterat
Skötselråd Tyg bör inte placeras i direkt solljus då det kan blekna. Vi rekommenderar att behandla med Textile Clean & Protect 2-3 ggr/år eller vid behov. Dammsug ofta mellan dynorna! Vid fläckborttagning rekommenderas Stain Remover från Leather Master.
Visa alla produkter från Scapa

Manchester hörnsoffa med divan

Efter en lång dag vill man kunna koppla av i en skön soffa med gott om plats för alla. Manchester uppfyller alla dina önskningar och den som kommer först får sträcka ut benen i divanen.

Manchester är en rejäl soffa byggd på stomme av trä och plywood. Sitsarna består av kallskum och ryggkuddar av lösfylld bollfiber. Soffan har 8 cm höga svarta träben som gör det enkelt att komma åt att städa under den. Soffan går att få i oändligt många kombinationer och tyger. Du kan välja mellan fasta kuddar (TD) eller lösa kuddar (LS) .

Soffan i detta utförande är Manchester 2H3D med TD kuddar och tyget Allie brun.

Soffan på bilden är vändbar. Till denna modell ingår 3 st små dekorationskuddar. Soffan levereras omonterad. Tänk på att färger kan skilja sig från skärm och verklighet. För andra modeller och färger av soffan än vad som finns på hemsidan vänligen kontakta säljare i butik

Fler produkter du kan vara intresserad av