Låna släpvagn


Det är gratis att hyra ett freetrailersläp om du lånar det på plats i butiken. Du ska bara se till att lämna tillbaka släpet i 
tid följande dag. Önskar du använda freetrailersläpet utöver gratisperioden kostar det 199 kr per påbörjat dygn.

Vill du vara säker på att få ett släp en speciell dag har du möjligheten att reservera ett släp via www.freetrailer.se för enbart 25 kr. Observera att bokningsavgiften inte återbetalas vid eventuell avbokning.

Om du lånar ett freetrailersläp dagen innan en röd dag är det gratis att låna släpet tills dagen de har öppet igen. Det är alltså viktigt att du från starten redogör hur lång tid du ska använda släpet så att du har en god överblick över kostnaden och när släpet skall vara återlämnat. Det är också viktigt att komma ihåg att man endast kan återlämna freetrailersläpet inom utlåningsställets öppettider. Vi rekommenderar dig därför att kontrollera öppettiderna.

Att hyra ett freetrailersläp är gratis i upp till ett dygn. 
Om du exempelvis hämtar freetrailersläpet kl. 11:00 så får du ha det kostnadsfritt fram tills en timme efter utlåningsställets öppningstid följande dag. 
Se exakt återlämningstid i ditt hyreskontrakt. Om du hämtar ditt freetrailersläp först på eftermiddagen så skall det fortfarande returneras senast en timme efter utlåningsställets öppningstid följande dag. I det fallet är den kostnadsfria hyresperioden alltså kortare än 24 timmar.

Täckt/skåp- släp, 750kgMått invändigt: Längd 260 x Bredd 150 x Höjd 155 cm.
Släpet har en skattevikt på 750kg och får lasta 390kg, Släpets tjänstevikt är 360kg.

BOKA SNABBT & ENKELT PÅ WWW.FREETRAILER.SE