Serien Inzel från Hans K

Nordisk design med stor valfrihet - design John-Bertil Häggström
Inzel är ett stycke nordisk formkänsla med tidlös design. Den gemensamma nämnaren är sköna, följsamma och harmoniska möbler med klassiskt rena vackra former i designen. John-Bertil Häggström arbetar som frilansande formgivare för ett flertal uppdragsgivare såväl i Sverige som internationellt. Han tillhör Designer SID, Society of Swedish Industrial Designers. Samarbetet med Hans K har resulterat i kollektionerna Inzel och Enter, som båda blivit stora succéer i Skandinavien. I kollektionen Inzel ingår möbler med hög komfort till både kök och vardagsrum. Det finns en stor valfrihet mellan olika modeller, träslag, sitsar och handtag.

Massiv ek
Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Trä är ett levande material som ändrar sitt utseende under hela livslängden. Virkets ådring och kvistar gör varje trämöbel unik. Vi på Hans K har som filosofi att hela tiden sträva efter högsta möjliga kvalitet i alla led. När produktionen får in virket sorteras det därför efter struktur och färg för att varje möbel ska få en så jämn, unik och vacker mönstring som möjligt.

Välj på standardsits eller gör tillval.
- klä om Det finns ett brett urval av textilier, läder och fårskinn till dynor att välja på, för att skapa din egen känsla på stolarna. I cirklarna visar vi de tyger och läder som är standard att välja på. Utöver standard finns också andra tyger, läder och fårskinn som omklädnad. Det är bara att börja kreera din egen stil och skapa den känsla som du själv vill ha i ditt hem. Tillvalen för omklädnad finns på hansk.se

Matsal, kök och barhäng
Inzel passar såväl till matsal, kök som barmiljö. Med flera olika alternativ på stolar, bord och förvaring skapar du din egen matplats. Vill du skapa en barmiljö, ja då finns bordsbenen i höjderna 75 och 90 cm. Bordsskivorna är 75x75 cm och 120x75 cm. Det går också att välja till klaffar till den större bordsskivan som är 40x75 cm. Välj mellan en eller två klaffar.

Nordisk design med stor valfrihet
Inzel är ett stycke nordisk formkänsla med tidlös design. Den gemensamma nämnaren är sköna, följsamma och harmoniska möbler med klassiskt rena vackra former i designen. Standardhandtag i borstat stål ingår alltid till varje möbel. Som tillval kan handtag i olika utföranden fås till alla vitrinskåp, sideboard och mediabänkar.

 1. Inzel Stol V
  Inzel Stol V
  Finns i 3 färger
  2 395 kr
 2. Inzel Clubbord
  Inzel Clubbord
  Finns i 4 färger
  4 195 kr