Elite Exclusive 140x200

Ord. pris
41195
33 660 kr
Beställningsvara 5-7 veckor
SKU
Elite Exclusive 140x200
Mer information
Ord. pris 41195
Varumärke Elite Sängar
Stil Tidlöst
Längd 200 cm
Bredd 140 cm (2x70 cm)
Montering Omonterad
Skötselråd Använd Bed Conditioner Kit - ett komplett kit för skötsel/fläckborttagning av bädd och resårmadrass. Feather/Down wash är ett effektivt duntvättmedel för maskintvätt som bevarar stoppningens egenskaper. För dun och fjäder.
Visa alla produkter från Elite Sängar

Elite Exclusive Kontinentalsäng

(Priset avser Elite Exclusive kontinentalsäng 140 cm med 2st. bottnar á 70 cm i tyg Marbella 40 inkl. Exclusive bäddmadrass och champagneben.)

Det är med stolthet vi kan presentera Elite Exclusive Kontinental. Stjärnan i Elite sängars breda sängsortiment sticker ut på alla sätt och vis. Genom sin moderna elegans har vi skapat en exklusiv möbel till hemmet med unika geneskaper för en estetisk, rofylld och ergonomisk riktig sömn.
Hantverket är uppbyggt på materialval av yttersta kvalitét. Med extra höga och trippelfjädrande resårer har vi skapat ett system som fångar upp varje tryck individuellt och ger en känsla av att man svävar. Konstruktionen gör också att sängen ges en formstabilitet av yttersta klass. Genom att vi använder smartfiber i varje beståndsdel andas sängen och leder bort fukt och värme från din kropp. Grunden för en god sömn där din egen kropp får bestämma förutsättningarna och reglera temperaturen. Som ytfinish har vi valt Softfoam. Ett material som genom unika egenskaper släpper igenom luften och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta. Möbeln vilar på en solid grund där råvara och hantverk borgar för en stabil ram. Sängen är uppbyggd på furu av högsta kvalité. Virkets formstarka egenskaper i kombination med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och en stabilitet utöver det vanliga.

Teknisk Information:

  • Resårmadrass
    16 cm pocket, Softfoam och Smartfiber.
  • Underbädd
    Dubbelfjädrat - 8 cm bonell och 13 cm pocket.
    Softfoam och Smartfiber.

Garanti:

  • 20-års garanti mot ram- och resårbrott.
Fler produkter du kan vara intresserad av