Ekens

Ekens sängar

FÖR ETT SKÖNARE LIV!
Vår sängfilosofi bygger på vetskapen att god sömn i kombination med god estetik och kvalitet i varje detalj ökar välbefinnandet och bidrar till ett skönare liv - både dag och natt. Med vår nya kollektion visar vi att de gamla traditionerna lever vidare i modern tappning. Sovkomfort, design och stilsäkerhet är självklart i en Ekens säng. Med den nya MLB-konstruktionen lyfter vi sovkomforten till en helt ny nivå och med ett brett urval sängar och färger ger vi dig möjlighet att skapa det perfekta och stilsäkra sovrummet.

Ekens rötter sträcker sig tillbaka till 1938. Redan vår första säng byggde på en dröm om modern skandinavisk design och en individuellt anpassad komfort som känns i hela kroppen.

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR

Vad bygger drömmar på? De bygger på en kombination av längtan, visioner och målmedvetenhet. Därför är våra drömmar det viktigaste vi har. Det är våra drömmar som ger oss styrka och formar oss som människor. Det är våra drömmar som har kraften att kunna förändra världen vi lever i. 

Hos oss på Ekens har vi byggt drömmar sedan 1938. Vår vision var nämligen att skapa den perfekta sängen och det är fortfarande vårt mål. Därför arbetar vi varje dag med att utveckla och optimera våra sängar. Endast de bästa lösningarna är bra nog.

Med modernt tidlös design, individuellt anpassad komfort och kvalitet präglad av svenska hantverkstraditioner, erbjuder en säng från Ekens en perfekt plats för både sköna och storslagna drömmar.

Till Ekens hemsida

Alla produkter från Ekens
  1. Ekens entré ställbar
    Ekens entré ställbar
    Paketpris
    Ord. pris 40275
    24 990 kr