Curem Kontinentalsäng

Curem Kontinentalsäng

Eton Kontinentalsäng

Eton Kontinentalsäng

Ekens Entré Kontinental

Ekens Entré Kontinental

Curem Kontinentalsäng

En sängmodell som ger ett mer komplett möbeluttryck och utökad tryckavlastning genom komfortdelen i underbädden.

23 690,00 kr
Leveranstid 5-7 veckor
SKU
c1863
Mer information
Varumärke Curem
Längd 120/150/180 cm
Bredd 200/210 cm
Skötselråd Behandla tyget med Textile Clean & Protect 2-3 ggr/år eller vid behov. Vid fläckborttagning rekommenderas Stain Remover från Leather Master.

Curem Kontinentalsäng

En sängmodell som ger ett mer komplett möbeluttryck och utökad tryckavlastning genom komfortdelen i underbädden. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan två färgställningar. Sängen finns i storlekar mellan 120-180 cm och standardstorleken 180 finns även i längden 210. Du väljer inte komfort på själva sängen utan den regleras av vilken bäddmadrass du väljer.

Kort om Curem: Det översta skumlagret i sängen och innehållet i bäddmadrassen kallas CureFeel, ett material som har en öppen cellstruktur som ger ökad ventilation. Du får därför ett fräschare sängklimat och känner dig avslappnad i sömnen och revitaliserad nästa morgon – en helt ny nivå inom sovkomfort helt enkelt.

Varför ska jag välja Curem?

1. Öppen cellstruktur för optimal ventilation
CUREM sängar och bäddmadrasser har ventilerande egenskaper som når en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort.

2. Fukttransport
CureFeel hjälper till med fuktregleringen i säng och bäddmadrass och bidrar på så sätt till att skapa en behaglig och torrare sovmiljö.

3. Anpassad support
Egenskaperna för CureFeel gör att materialet följer kroppens former optimalt. Sängens skumkärna CureBase är både följsam och ger starkt stöd, egenskaper som kvarstår natt efter natt.

4. Certifierad
Textilerna i CUREM sängar har alla klarat kraven för att vara märkta med Ökotex. Som tillverkare av produkterna är Hilding Anders såväl kvalitets- som miljöcertifierat enligt ISO 9001 respektive ISO 14001.

5. Flersonssystem
CureBase har ett unikt skumbaserat 5-zonssystem som hjälper till att ge bästa möjliga viloposition. Den tillåter axelpartiet tillsammans med höfterna att sjunka ner i madrassen medan midja och korsrygg får extra stöd – allt för att ge kroppen balans.

6. Livslängd
Materialen i CUREM sängar är utvecklade för att klara användning över lång tid. Därför finns det frikostiga garantier som avser ram, motorer och även skummaterialen CureFeel och CureBase.

Obs! Priset är exkl. huvudgavel, sängben och bäddmadrass.

Fler produkter du kan vara intresserad av