Airbreeze ramsäng

Paket med 2st. 90x200 cm ramsängar, bäddmadrass, ben och huvudgavel. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre färger. 

Ord. pris 38 315 kr Ditt pris 24 995 kr
Beställningsvara 3-4 veckor (förutsatt att produkten finns i lager hos leverantören)
SKU
AIRBREEZE-RAM-paket
Finns att se i butik
Ja
Mer information
Finns att se i butik Ja
Varumärke AirBreeze
Stil Skandinaviskt, Tidlöst
Längd 200 cm
Bredd 180 cm
Montering Omonterad
Skötselråd Använd Bed Conditioner Kit - ett komplett kit för skötsel/fläckborttagning av bädd och resårmadrass. Feather/Down wash är ett effektivt duntvättmedel för maskintvätt som bevarar stoppningens egenskaper. För dun och fjäder.
Visa alla produkter från AirBreeze

Airbreeze Ramsäng

Komplett säng inklusive bäddmadrass, sängben och valfri gavel.

En säng i ett traditionellt ramsängsutförande. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre färgställningar.

Airbreeze ramsäng har inga komfortval. Här är det sängens olika lager som justerar komforten och som gör den följsam mot din kropp. Underdelen ”AirBase” med en 5 zoners funktion för att följa kroppens former och överdelen ”AirFeel” med en tryckavlastande och ventilerande egenskap.

AirBreeze - En helt ny nivå av sovkomfort!

För ett bra sängklimat är rätt temperatur och fuktreglering ett måste. Du får en utvilande sömn som lösgör spänningar och ger ny energi.

Tack vare den unika kombinationen av banbrytande teknologi och högkvalitativa material så når AirBreeze produkter en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort.

Avlastande support

- Sängen har flera komfortzoner som mjukare axelparti och fastare höftparti. Det gör att sängen formar sig efter kroppen och ger stöd på rätt ställen.

Naturlig rörelsefrihet

- Materialen i sängen både anpassar och återhämtar sig snabbt vilket underlättar de naturliga rörelserna under sömnen.

Behagligt sovklimat

- Perforeringar och kanaler i alla sängens mjuka delar bidrar till ett torrare och svalare sovklimat.

En säng som andas

Tack vare alla de kanaler och perforeringar som finns i materialet, ges luften möjlighet att förflytta sig. Detta bidrar även till att fukten går ur sängen och det blir ett behagligt sovklimat. Även materialet kring bäddmadrassen har en specialvävd struktur i kanaler så att sängens ventilationsförmåga når hela vägen mot din kropp

Fler produkter du kan vara intresserad av